Przejdź do menu głównego
czyli przygotowany metodą sous-vide filet z kaczki w towarzystwie pomarańczy i cynamonu, maślanego pęczaku i zieleniny
z pieczonymi połówkami ziemniaków, serem kozim, pomidorkami koktajlowymi i ziołami, podawany z sosem czosnkowym
z pieczonymi połówkami ziemniaków, boczkiem i ziołami, podawany z sosem czosnkowym
czyli schab z jajami, ziemniaki opiekane, surówka
makaron tagliatelle z sosem z orientalnie przyprawionej wołowiny. Na ostrrro!
czyli ziemniaki w łupinach podawane z serem białym, cebulką i olejem lnianym
placki ziemniaczane z kiszoną kapustą, doprawiane czosnkiem, cebulą i cząbrem
pierś drobiowa w odzieniu z sera żółtego i pomidorków, ziemniaki opiekane, surówka
Gulasz barani z kluskami kładzionymi własnej roboty.
a do tego ziemniaczki opiekane i zielenina
czyli kasza gryczana zapiekana z serem białym, cebulą i boczkiem, doprawiana kminkiem i chilli
czyli pstrąg w chrupiącej panierce, ziemniaki opiekane, zielenina
z delikatnym serem kozim i miętą, podawane z sosem cytrynowym
przygotowane metodą sous-vide chrupiące udko z kurczaka podawane z sosem musztardowo-miodowym, ziemniaczki opiekane, zielenina
z aromatycznym mięsem z indyka, podawane z masłem pieprzowym
czyli opiekane ziemniaczki z twarogiem czosnkowo - szczypiorkowym
ze śmietaną
z dodatkiem borowika i podgrzybka, podawany z kaszą gryczaną i ogórem kiszonym